SMARTA LÖSNINGAR
FÖR KONTANT, -KORT OCH 

KUNDKORTSHANTERING


 
 
VÅRA
PRODUKTER
 
OM
FÖRETAGET
 
NYA
KASSALAGEN
Vi arbetar med de ledande kassaterminal-leverantörerna på den Svenska marknaden Samtliga terminaler finns med program för kioskbutik, fackhandel, detaljhandel och
restaurang.
Vi har erfarenhet av installationer av kassasystem sedan 80-talet och genomgår fortlöpande utbildningar hos våra hård- och mjukvaruleverantörer för att bibehålla och höja vår kompetens.
Ett godkänt kassasystem består enligt den nya lagen av två komponenter: Ett tillverkardeklarerat kassaregister godkänt för att kopplas till RSV:s kontrollenhet. Samt en certifierad kontrollenhet.
Tillverkardeklarerade kassaregister för att kopplas till RSV:s kontrollenhet.
Vi finns kvar även efter 2010 och kan hjälpa Er hela vägen!

Inför utmaningen att förse våra kunder med 2010-certifierade kassor och kassasystem. Vi kan nu erbjuda ett oslagbart produktsortiment allt ifrån det lilla till det stora. Vår nuvarande styrka gör att vi kan erbjuda bättre försäljning- och support-avtal till Er som kund.
 
Vänd er till oss när ni har frågor om kassaregister och kassasystem, allt i från små kassaregister till större system i nyckelfärdiga paket med programmvaror på olika nivåer. dessutom erbjuder vi installation, utbildning, konsultation, support och service.

BKM har försett försäljningsställen med kassasystem sedan i början av 80-talet. Vi installerar även våg- och packutrustning till bl.a Coop och ICA. 

Vi säljer även tillbehör till samtliga fabrikat (kassarullar, färgband m.m.), samt prismärkningsutrustning (prismärkare, skyltar m.m.)

Kontor, utställning, verkstad och lagerlokal finns på Formvägen 10 i Umeå.

Om du har några frågor är du välkommen att kontakta oss!